ȘOCANT! Polițistul pedofil, suspectat în alte 15 cazuri de agresiune sexuală

Polițistul Eugen Stan este suspect în alte 15 cazuri de agresiuni sexuale cu minori, care au avut loc din 2009 și până în prezent. Sunt verificate  în special dosarele de agresiune sexuală rămase cu autor necunoscut pentru a vedea dacă nu cumva unele indicii și probe îi conduc acum tot către presupusul pedofil, care lucra în Poliție. Aceste 15 cazuri se potrivesc cu indiciile și semnalmentele cu cele ale lui Eugen Stan. 

Agentul de la Rutieră şi-a petrecut noaptea după gratii, după ce luni seară i-a însoţit pe anchetatori la el acasă, pentru percheziţii.

În urma acestor evenimente, ministrul de Interne a anunțat  că îl demite pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, nemulțumită fiind de reacția și atitudinea sa în acest caz. Ministrul a cerut, totodată, mai multor altor șefi din Poliție, printre care șeful Serviciului Omoruri, Radu Gavriș, „să facă un pas în spate”.

Reamintim că vineri dimineața, bărbatul a prins doi copii de 5, respectiv 9 ani, și i-a agresat în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei, din Capitală. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.