(VIDEO) SCENĂ HORROR DE 8 MARTIE! A ÎNCERCAT SĂ ÎȘI OMOARE CONCUBINA, APOI SĂ SE SINUCIDĂ!

UPDATE:   Potrivit medicilor, bărbatul care și-a înjunghiat concubina și apoi a încercat să se omoare este conștient. Despre femeie nu se poate spune același lucru, starea ei fiind critică. Aceasta a fost băgată direct în sala de operații:  „La spital a fost adus un pacient de sex masculin cu o plagă înjunghiată în regiunea toracică , stabil hemodinamic. Pacienta prezintă o plagă în zona latero-cervicală stângă și în zona dorso-toracică stângă, care a intrat în sala de operații, femeia fiind în stare foarte gravă, în șoc hemoragic.“ -a declarat medicul UPU, Anca Alexandrescu.

Un bărbat în vârstă 47 de ani și o femeie ,de aceeași vârstă, au ajuns în urmă cu puțin timp, la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș. 

Femeia a fost înjunghiată în omoplat și în zona gâtului de către bărbatul care a încercat ulterior să iși ia viața, înjunghiindu-se în burtă.  Deocamdată nu se știe motivul. Nu se cunoaște cu care este starea celor doi. Incidentul a avut loc la Călinești, acolo unde cei doi concubini locuiau, în casa femeii. Polițiștii au deschis o anchetă. Revenim!