VIDEO! ȘOCANT! Azi, BOUREANU și-a snopit fiica în bătaie în plină stradă

UPDATE: În  urmă cu puţin timp, mai tânăra iubită a lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a povestit ce s-a întâmplat cu acesta și de ce  a avut acestă reacție, dar şi care a fost motivul care a stat în spatele scandalului. Laura Dincă a mărturisit că fiica lui Boureanu le-ar fi făcut oarecare probleme, ceea ce a dus la confiscarea telefonului adolescentei.

Fostul parlamentar de Argeș și actual dandy monden, Cristian Boureanu și-a ieșit din pepeni în mijlocul străzii și și-a luat fiica la bătaie, smulgându-i, la propriu, părul din cap.
Imaginile sunt șocante, adolescenta țipând până a intervenit poliția: Ma ia acasa și mă bate, mă rupe în bataie. M-a luat de păr din mijlocul străzii, de picioare".
În ajutorul fetei au intervenit poliția și jandarmii.
Inclusiv mama sa a declarat că nu este prima dată când Boureanu este violent cu propriul copil.

VIDEO ȘOCANT!

Poliţia a emis un comunicat de presă legat de acest eveniment, şi a început cercetările împotriva lui Boureanu pentru infracţiunea de ”rele tratamente aplicate minorului”.

”Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul va un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s au deplasat mai multe echipaje de politie care au constat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.
 A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri din competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.
De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1.”