VIDEO! Hoțul baschetbalistului argeșean  - ARESTAT pentru 30 de zile!

UPDATE 10 Aprilie: Hoțul, care a spart casa baschetbalistului Adrian Tudor și a furat sume importante de bani, a fost arestat pentru 30 de zile.

UPDATE 9 Aprilie: 

Bărbatul, care a spart casa baschetbalistului Adrian Tudor și a furat sume importante de bani, a fost prins de polițiștii argeșeni.

Acesta va fi reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii Secției 3 Pitești îl vor ridica pe hoțul care nu este la prima spargere.

Bărbatul care a spart casa baschetbalistului Adrian Tudor și a furat sume importante de bani, se preface ca fiind o persoană suferindă.
Cu puțin timp în urmă, sportivul a postat pe pagina sa de socializare noi informații despre infractorul căutat.

Conform celor scrise de Adrian Tudor, hoțul nu este la prima spargere, o altă sesizare fiind făcută la poliție. De asemenea, hotul se preface ca fiind surdo-mut.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! VIDEO - vezi infractorul care a jefuit casa baschetbalistului Adrian Tudor

Reamintim că, în cursul zilei de ieri, baschetbalistul Adrian Tudor a fost victima unui jaf, din casa fiind sustrase sumele de 1500 de euro și 1000 de lei.
În momentul jafului, atât baschetbalistul, cât și iubita sa se aflau în casă, la al doilea etaj.

Din fericire, în interiorul casei se aflau montate camere de supraveghere. Astfel, polițiștii dispun de imaginilie individului, în aceste momente, realizând acțiune de căutare a acestuia.
Toate persoanele care dețin informații cu privire la incident sau recunosc infractorul sunt rugate să contacteze poliția sau să sune la numărul redacției sursata.ro - 0754 660 000.
De asemenea, îl puteți contacta pe Tudor Adrian pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Adrian Tudor