ȘOC! 10 dintre peștii de la Câmpulung au scăpat de arest!

Săptămâna aceasta, instanța a decis ca 10 persoane din lotul de 25 de persoane acuzate de proxenetism să le fie înlocuită măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
Inițial Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung ceruse prelungirea arestului la domiciliu, însă măsura nu a fost acceptată.
Cei 10 proxeneți - Florin Lungu, Georgian Robert Lungeanu, Mihail Claudiu Enache, Claudius Dumitrescu, Nicolae Sorin Oltean Marta, Cosmin Ionuţ Năstăsoiu, Mihai Răzvan Badiu, Ionuţ Adrian Preda, Marian Bogdan Preda şi Dumitru Flavius Mărgescu - sunt sub control judiciar pentru perioada 21 februarie - 21 aprilie 2017

Reamintim că în perioada 2008 – 2016, cei zece, la fel ca şi ceilalţi 15 acuzaţi din grup, au determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în majoritate minore, în state ale Uniunii Europene.

CITEȘTE ȘI ... REVOLTĂTOR! Doi procurori şi câţiva poliţişti - bănuiţi de blaturi cu proxeneţii din Câmpulung

Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro. A fost pus sechestru de 3 milioane de euro pe bunurile celor 26 de indivizi cercetaţi în arest şi pe bunuri aparţinând altor 5 persoane cercetate în libertate: 11 vile, în valoare de peste două milioane de euro, 26 de maşini de lux şi o motocicletă Harley Davidson, în valoare totală de 653.000 de euro, dar şi de 82.000 de euro, 32.000 de lei, o jumătate de kilogram de bijuterii., 18 ceasuri şi 114 volane auto, precum şi un pistol de calibru 9 mm deţinut ilega, plusi 6 cartuşe.

Mai mulţi dintre cei arestaţi în acest dosar, dar şi membri ai familiilor acestora au cerut în instanţă să le fie ridicate sechestrele asiguratorii puse pe o parte bunurile reţinute prin ordonanţă.