Oana Moşneagu - de la pupitrul ştirilor Argeş TV la un rol principal în serialul „Adela” | Sursa Ta

Oana Moşneagu este una dintre actriţele noului val, devenind celebră printre amatorii de telenovele graţie prestaţiei din serialul „Adela” difuzat de Antena 1, în care joacă unul dintre rolurile principale. Puţini ştiu însă că tânăra care o interpretează pe Andreea în această telenovelă s-a născut la Mioveni, în urmă cu 30 de ani.

CITEȘTE ȘI ... Comisarul Marius Aioanei, adjunctul Poliției Mioveni a fost dus la audieri!

Mai mult, prima întâlnire cu publicul telespectator s-a consumat tot pe meleaguri argeşene, pe când avea doar 17 ani şi prezenta ştirile sportive la postul local de televiziune Argeş TV. După experienţa în televiziune, Oana Moşneagu a ajuns să lucreze într-o multinaţională, job pe care însă l-a abandonat pentru Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o în urmă cu trei ani.

Argeşeanca Oana Moșneagu a mai avut un rol în serialul „Fructul oprit”, în filmele„Faci sau taci” şi „Moromeţii 2”, dar și în videoclipurile unor artişti cunoscuţi precum Smiley, Inna ori Carla’s Dreams.

CITEȘTE ȘI  ... Fără programare! Ai scăpat, ești vaccinat!

Pe numele ei din buletin Ioana-Alexandra Moșneagu, frumoasa actriţă a cochetat în trecut şi cu modellingul şi cu consursurile de frumuseţe, în 2008 reprezentând România la Miss Tourism International, în Malaezia. 

 

Preluat: saptamanalul ancheta