Apel umanitar! O tânără din Mioveni are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare

 

O tânără din Mioveni, în vârstă de 23 de ani, are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. De aproape trei luni de zile, Elena Ștefan, studentă la programul de studii de Artă Sacră din cadrul Facultăţii de Teologie, de la Universitatea din Pitești, trece prin clipe groaznice. În noiembrie 2019, o experiență nefericită i-a schimbat complet viața, eveniment despre care Sursa Ta a scris la momentul respectiv (Citește aici: Internată la Spitalul Județean, s-a aruncat de la etajul 3).


 

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra a ajuns la Spitalul Județean după ce a înghițit medicamente. Totul s-a întâmplat în urma unei căderi psihice. Mai mult, fata a încercat să își ia viața și după ce a ajuns la unitatea medicală, aruncându-se de la etajul 3. Elena nu își dorea să mai trăiască din cauza problemelor, provenind dintr-o familie modestă. Ambii părinți ai tinerei sunt bolnavi și fără loc de muncă. Mama ei suferă de tulburări psihice, iar tatăl are diabet, dar și probleme cardiace. Toate acestea au copleșit-o și într-un moment de slăbiciune, tânăra s-a hotărât să își încheie socotelile cu această lume, deoarece nu a mai suportat să își vadă părinții în suferință. 

CITEȘTE ȘI ... Gripa în Argeș: Încă o școală din Pitești suspendă cursurile

 

Nu a murit, însă decizia de a se arunca de la etaj a costat-o scump. De la Spitalul Județean a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni cu diagnostic principal Fractura a unei vertebre lombare, nivel L2. Din nefericire, starea Elenei nu este mai bună nici acum, pentru că nu își simte picioarele și nu poate sta în fund din cauza durerilor, fiind supusă multiplelor operații chirurgicale.

Tânăra are nevoie de recuperare și vitamine, ajungând 33 de kg în urma tragicului incident. Pentru că familia ei nu are posibilitate financiară pentru tratament și recuperare, oamenii așteaptă ajutorul celor cu suflet mare.

CITEȘTE ȘI ... Vremea se schimbă brusc! ANM anunță ninsori și viscol

 

Cei care doresc să ajute familia îl pot contacta pe tatăl Elenei, Marian Ștefan, la numărul de telefon 0741951617 .

De asemenea, a fost deschis și un cont unde toți cei care vor să îi ajute pot dona bani: RO40 BRDE 030SV20114920300 pe numele Stefan Marian.