UPDATE: Studenta de la Politehnică, testată negativ!

UPDATE, 9 martie:

Tânăra, care este studentă la masterat în cadrul Universității Politehnica București, a fost testată negativ cu coronavirus. În aceste condiții, studenta va sta în izolare la domiciliu pentru o perioadă de două săptămâni.

O studentă din București a fost transportată duminică seară din căminul P22 din Complexul Studențesc Regie la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, cu suspiciune de coronavirus, potrivit surselor Edupedu.ro. Tânăra este studentă la masterat în cadrul Universității Politehnica București. Tânăra a venit de curând din Italia și s-a simtit rău.

”O studentă a Universității Politehnica din București a fost transportată la Institutul Matei Balș pentru a efectua teste și a stabili dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Subliniem faptul că tânăra nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci este doar în fază de verificări.

Asigurăm studenții și salariații UPB că le vom comunica, în cel mai scurt timp, dacă vor fi necesare măsuri.”, anunță Universitatea Politehnica București.


Sursa: g4media.ro