O piteșteancă în finala Exatlon: ”Am luptat până în ultima clipă”

Este considerată cea mai frumoasă concurentă din acest sezon al celui mai popular reality show din România. În spatele zâmbetului cald și al ochilor albaștri se ascunde, însă, o dramă. 

”S-a terminat aventura vietii mele, cea mai frumoasa experienta traita pana acum. 
Vreau sa incep prin a va saluta si a va multumi din toata inima pentru toata sustinerea pe care mi-ati purtat-o in tot acest timp. Este cu adevarat coplesitor si emotionant sa ajungi acasa dupa 4 luni in care nu ai avut acces la nicio sursa de informatie si sa vezi cati oameni te iubesc si au trait cu tine toate momentele frumoase, dificile, tensionate, fericite sau triste. 
A fost o experienta extraordinar de frumoasa, dar in acelasi timp foarte dificila. Am avut ocazia sa traiesc emotii pe care altundeva nu aveam unde sa le traiesc, am avut ocazia sa trec prin situatii noi, am cunoscut oameni frumosi si buni, am format legaturi mai stranse decat cele de prietenie, am invatat lucruri despre viata si am reusit sa ma cunosc mult mai bine. 
Am luptat pana in ultima clipa si am luptat cat de mult si cat de bine am putut. Sper ca nu am dezamagit. Daca am facut-o, ma voi revansa????. 
Multumesc inca o data pentru toata sustinerea si gandurile bune. Am primit foaaaarte multe mesaje extraordinare pe care inca le citesc. Ma emotioneaza cuvintele voastre. Voi incerca sa va raspund cat de repede se poate. De acum putem comunica in orice clipa”,
este mesajul argeșencei.


Cine este Corina Petruț de la Exatlon, atleta cu un masterat în psihologie, care și-a atras foarte mulți fani?

Corina are 21 de ani și este din Pitești. La numai trei ani, viața o supunea deja la o primă și grea încercare: moartea tatălui ei. Deși era prea mică să și-l amintească, în sufletul ei a simțit mereu că lipsește ceva. Și, în primii ani ai adolescenței, a decis să aleagă psihologia c profesie, mânată de nevoia de a-i ascultă pe cei din jur, dar mai ales de a se cunoaște pe sine.

Părinții Corinei s-au căsătorit și au avut o viață frumoasă împreună. Nimic nu avea să prevestească sfârșitul fulgerător care avea să marcheze viața atletei. Mama Corinei s-a recăsătorit cu un om care a crescut-o pe fetiță ca pe propriul copi și a avut grijă să umple golul lăsat și să nu îi lipsească micuței nimic din ce îi putea oferi un tată. Unul dintre cei mai aprigi susținători ai razboinicei este chiar Cătălin Pătrașcu, cel care a crescut-o de la vârstă de 5 ani și care, acum, trăiește la intensitate maximă fiecare evoluție a fiicei sale adoptive.

 


Câștigător Exatlon Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiinte ale comunicarii din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După ce a urmat mai multe cursuri de perfecționare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltandu-și si un program de training online. Pasiunea pentru sport a apărut încă din adolescență, când a început să facă handbal de performanță la Clubul LPS Botoșani, locul său natal. Ea acordă nutriției și stilului sănătos de viață o mare atenție. Beatrice iubește să călătorească, se relaxează citind și apreciază timpul petrecut cu familia și cu prietenii. În urmă cu 8 ani, a ieșit finalistă la Miss Universe România 2010.

Exathlon este un format sport-reality, unde două echipe fit, cu abilitați sportive dintre care concurenții sunt atleți Olimpici, fotbalişti şi/sau celebritați cu abilitați sportive participă la trasee construite special. Participanții Exathlon, care au fost aleşi în funcție de testele de condiție fizică şi sporturile practicate, se întrec pe trasee provocatoare la cel mai înalt nivel. Fiecare concurent are ca țintă câştigarea competițiilor pe traseu, testânduşi forțele şi calitățile motorii pe parcursul showului, toate acestea fiind făcute cu scopul de a deveni campionul Exathlon.