O nouă colecţie Queen Atelier dedicată femeilor din viaţa reală

Eşti frumoasă aşa cum eşti tu! Acesta este mesajul pe care doreşte să îl transmită noua colecţie semnată Queen Atelier, lansată în pragul sărbătorilor de iarnă, chiar în cadrul evenimentului Balul Ancheta. Femeia în ansamblu. Femeia ca un tot unitar. Femeia în toată complexitatea sa. Este o prezentare ce îşi propune să celebreze femeia așa cum este ea şi care să spună:

„Eşti frumoasă pentru ceea ce ești! Eşti strălucitoare și cu câteva kilograme în plus sau în minus. Eşti frumoasă chiar și în cele mai cumplite momente.”

Cea care a conceput piesele vestimentare care alcătuiesc colecţia, Claudia Dragomir, nu a ales modele care să defileze în ţinutele sale, ci femei din viaţa reală, deoarece Queen Atelier se adresează frumosului necosmetizat, spunând NU perfecțiunii fotoshopate. Eşti frumoasă așa cum ești și noi te celebrăm cu fiecare ținută, este mesajul Queen Atelier.

„Am integrat țesături glam în ținute aparent banale. Strălucirea vine din interior și noi te ajutăm să o scoți la iveală. Femeia nu trebuie să uite cât de valoroasă, strălucitoare, puternică şi importantă este. Acest lucru trebuie evidențiat, în primul rând, prin atitudine şi abia apoi prin ținute. Haina clar nu îl face pe om, dar poate arăta cine ești, cheep and chic sau expensive, slim fit sau curvy girl, că tot se poartă aceste denumiri, sunt doar cuvinte. Descoperă-ți latura frumoasă și arat-o lumii! Arată strălucirea și stilul inegalabil și unic prin care ne diferențiem unii de alții. Queen Atelier este pentru tine: business woman, femeie casnică, femeie cu un job normal, unul solicitant sau poate part time. Îndrăzneşte să fii tu, îndrăznește să fii frumoasă, Femeie!”, îşi subliniază Claudia Dragomir ideea care a stat la baza acestei colecţii.