O minoră și-a văzut visul împlinit - Polițistă de ziua ei!

O elevă de 17 ani a trăit astăzi surpriza vieții ei. Polițiștii au invoit-o de la școală și au fost să îi arate cum e o zi din viața unui polițist, asta după ce fata i-a scris ministrului că ăsta e visul ei.

“Imi doresc drept cadou de ziua mea sa fiu politist macar pentru o zi!”, acesta a fost mesajul trimis  de o eleva a unui liceu din Pitesti catre Ministerul de Interne. De aici a fost doar un pas pana la materializare. Politistii din Pitesti  au devenit complici pentru a împlini acest vis.

Adina Petrian este eleva în clasa a XI-a la Liceul Ion Barbu din Pitești. Azi a împlinit 17 ani și lacrimile au copleșit-o de bucurie  când, pe neașteptate, polițiștii au intrat în clasă pentru a-i împlinit visul despre care i-a scris ministrului de Interne. Polițiștii au luat legătura cu familia  și profesorii fetei și au pus la cale bucuria vieții ei. Iar pentru ca bucuria să fie completă, profesorii au învoit-o de la școală și polițiștii au invitat-o să vadă cum este o zi din viața unui polițist. Așa că i-au explicat ce ar face și i-au arătat, spre exemplu, cum funcționează radarul.

 

După atâtea surprize, fata nu știa cum și cui să îi mulțumească mai întâi. Oricum, acesta este primul pas pentru ea în adevăratul vis de a deveni polițist.