O mamă și-a reclamat fiica și pe iubitul acesteia, veniți din Franța, că nu respectă izolarea

O mamă și-a reclamat fiica și pe iubitul acesteia, veniți din Franța, că nu respectă izolarea


Caz surprinzător și totodată de admirat al unei femei din București care a anunțat poliția că fiica sa și iubitul acesteia, veniți recent din Franța, nu respectă măsura izolării la domiciliu, așa cum au semnat în declarația pe propria răspundere. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au deschis dosar penal în acest caz.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a fost înregistrat la data de 19.03.2020 dosarul penal nr. 2380/P/2020, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 Cod penal, constând în aceea că, în ziua de 18.03.2020, o persoană de sex feminin a sesizat Secţia 7 Poliţie cu privire la faptul că fiica sa împreună cu concubinul acesteia, care s-au întors pe 16.03.2020 din Franţa, nu respectă măsura izolării impusă de autorităţile competente.

Din verificările efectuate a rezultat că cele două persoane au intrat în România, la data de 16.03.2020, prin PCTF Nădlac, ocazie cu care au completat declaraţia pe proprie răspundere referitor la respectarea măsurii izolării, fiecare la adresa la care domiciliază”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

În acest caz a fost informată și Direcția de Sănătate Publică București.

CITEȘTE ȘI ... Europa este cel mai afectat continent de COVID-19

 

Reamintim că în România au fost confirmate, până acum, 277 de infecții cu coronavirus. 25 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.
 

 

Foto descriptiv