O lună întreagă de Black Friday la Jupiter City Pitești!

Ziua cu cele mai mari şi mai multe reduceri din an se apropie cu paşi repezi. Deşi tradiţia este ca evenimentul să fie organizat în a patra zi de vineri din noiembrie, Black Friday 2018 este programat anul acesta pe 16 noiembrie, însă unii retaileri extind ofertele pe parcursul întregului weekend, ba chiar şi pe perioade mai lungi, cu atât mai mult, cu cât la nivel internaţional cea mai mare zi de reduceri este stabilită pentru 23 noiembrie.

Centrul comercial Jupiter City Pitești lansează o lună de reduceri. În perioada 1 noiembrie - 6 decembrie, magazinele din incinta centrului vă așteaptă cu o mulțime de reduceri și oferte.

Atenţie la escrocii online!
Pentru că cele mai multe sesiuni de shopping se fac online, este recomandat să aveţi mare grijă atunci când faceţi astfel de tranzacţii, deoarece în această perioadă apar şi foarte multe escrocherii. Aşadar, este important să nu oferiţi detalii despre cardul dumneavoastră decât dacă pagina de plată este securizată, certificatul SSL fiind deţinut de orice magazin online legal, dar nu şi de falşii comercianţi. De asemenea, este recomandat să ignoraţi mailurile de la companiile necunoscute şi care vă trezesc suspiciuni.