O firmă din Piteşti „va cârpi” liniile de cale ferată din Brașov!

CFR a încheiat un nou contract în vederea întreţinerii şi verificării liniilor de cale ferată de pe raza Regionalei Braşov. Practic, este vorba de lucrări „mărunte”, astfel încât trenurile să poată circula în condiţii de siguranţă. La licitaţie s-au înscris trei firme iar contractul valabil pe o perioadă de 12 luni a fost semnat cu firma piteşteană Bermi General SRL. Potrivit anunţului de atribuire, valoarea totală a lucrărilor este de 623.990 de lei, cu tot cu TVA.


„Conducerea S.R.T.F.C. Braşov a aprobat încheierea unui contract sectorial având ca obiect – «Servicii de întreţinere, verificare şi reparare curenta linii CF si aparate de cale – SRTFC Braşov», fiind necesare pentru a asigura Serviciile de întreţinere, verificare şi reparare curenta linii CF şi aparate de cale”, se precizează în anunţul de licitaţie.


Firma din Piteşti care se va ocupa de aceste lucrări a avut în anul 2019, ultimul an de raportare la Ministerul Finanţelor, o cifră de afaceri 1.075.000 lei, profit de 143.000 de lei şi un număr mediu de 10 angajaţi.

Sursa: bzb.ro