O firmă din Argeș produce veselă pentru branduri de top!

Compania Gold Plast din Topoloveni produce veselă pentru câteva branduri de top, cum ar fi producătorii de vinuri Dom Perignon şi Veuve Clicquot, dar şi producătorul de cafea Nespresso. România este respon­sabilă pentru 90% din producţia totală a grupului italian, care ajunge apoi în aproape 40 de ţări din toată lumea.

„Am venit în România acum circa un deceniu, când am relocat aici producţia din Ita­lia. Doar în ulti­mii trei ani am investit circa 4 milioane de euro şi vom merge îna­inte cu un ritm si­milar al inves­ti­ţiilor. Avem pla­nuri pe termen lung pentru Româ­nia, vor­bim de pla­nuri pentru ur­mă­torii 5-10 ani“, spune Dome­nico Paolo Zaccone, pre­şedintele şi CEO-ul grupului Gold Plast. De la intrarea pe pia­ţa locală în 2006 com­pania a investit în Ro­mâ­nia 30 de mi­lioa­ne de euro.

Italienii vor însă ca până în 2022 să îşi dubleze cifra de afaceri a grupului de la 32 mil. euro anul trecut, ceea ce va presupune şi o serie de investiţii importante în producţie pe piaţa locală.

Sursa: Zf.ro