Cercetări finalizate de polițiști în cazul fetiței de 10 ani agresată sexual într-un autobuz din Pitești!

Update, 15 iunie, 2021:

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 17 mai, un bărbat de 38 de ani, din Slatina, județul Olt, ar fi manifestat acte de natură sexuală față de o minoră de 10 ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Pitești.

Reamintim că, la data de 17 mai, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a arestului preventiv.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere legală.

 

------------------------------------------------------------

Știre inițială:

 

În ziua de 17 mai, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Slatina, județul Olt.

CITEȘTE ȘI... Moment tragic! Familia ridică trupurile victimelor înjunghiate la Mihăiești!

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 17 mai, cel în cauză ar fi manifestat acte de natură sexuală față de o minoră de 10 ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Pitești.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, cel în cauză a fost identificat în scurt timp și condus la sediul poliției pentru audieri.

CITEȘTE ȘI... Găsit fără viață în toaleta vestiarului. Ce spun polițiștii!

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.