O femeie din Corbi dată dispărută, găsită în urma acțiunilor de căutare! | Sursa Ta

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au efectuat verificări în cazul unei femei dispărute, aceasta fiind găsită în viața după aproximativ 12 ore de căutări.

În seara de 04 iunie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, de către o femeie din localitatea Corbi, despre faptul că vecina sa, în vârstă de 85 de ani, ar fi plecat să adune mâncare pentru animale, în jurul orei 11.00 și nu s-a mai întors. 

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au efectuat verificări în zona indicată.

CITEȘTE ȘI... Accident mortal în Mediaș. Șoferul dubei este argeșean

Acțiunile de căutare s-au desfășurat permanent, inclusiv pe timpul nopții, cu ajutorul câinelui de urmă și a camerei cu termoviziune.

În cursul acestei dimineți, femeia a fost găsită, în viață, într-o zonă împădurită, la aproximativ 2 km de marginea satului.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Ea va fi predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale care se impun.