UPDATE: Soțul femeii moarte în accidentul din fața cimitirului a ieșit din comă! Acesta va răspune penal...

UPDATE

Șoferul Loganului din accidentul mortal de acum două zile începe să își revină. Nu mai este în stare de comă. Bărbatul este în continuare internat la Spitalul Județean Argeș, dar stabil, conștient. Se află internat în Secția de Chirurgie II. Anchetatorii nu au discutat până în prezent cu acesta, însă bărbatul va răspunde penal pentru moartea soției.

UPDATE

Tânărul de 19 ani implicat în accidentul mortal care a avut loc în fața cimitirului Sf. Gheorghe, care nu deținea permis de conducere și care a fugit după producerea tragediei, a fost lăsat liber. După cele 24 de ore, cât a fost reținut preventiv, instanța a decis să fie lăsat sub control judiciar pentru 60 de zile.

UPDATE

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Un accident rutier grav s-a produs noaptea trecută în Pitești. Potrivit anchetatorilor, un barbat in varsta de 49 de ani din Pitesti, ce conducea un autoturism Logan pe Bulevardul Nicolae Dobrin din directia strada Smeurei catre Calea Razboieni ar fi efectuat manevra de intoarcere fara sa se asigure si a fost acrosat de un BMW condus in aceeasi directie de un tanar de 19 ani din Pitesti. In urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 47 de ani, din Pitesti, pasagera in Logan, si vatamarea corporala grava a soferului din Logan. Cei doi erau sot si sotie.

Dupa producerea accidentului, conducatorul autoturismului BMW a parasit locul producerii evenimentului rutier. 

 Acesta a fost identificat si depistat in scurt timp de politisti. Nu poseda permis de conducere si nu este sub influenta alcoolului.

 

 

 

Foto: Info Trafic Pitești