O bătrână a fost torturată de propriul fiu ani la rând. A încercat de mai multe ori s-o înece în fântână | Sursa Ta


O mamă a fost torturată de propriul fiu ani la rând. Bărbatul de 53 de ani a încercat de şase ori să o arunce în fântână, după ce a legat-o la gură ca să nu ţipe şi a bătut-o groaznic în repetate rânduri.

Furia bărbatului a pornit pe fondul consumului de alcool, însă are la bază mai multe discuții în contradictoriu cu mama lui cu privire la locuința în care stau aceștia. Inițial, femeia de 81 de ani și-a sfătuit fiul să construiască o locuință pe un teren pe care ea îl deține în comuna Borleşti, Neamț. 

Bătrâna îşi tot îndemna fiul să-şi construiască o locuinţă pe un teren pe care îl deţinea, lucru cu care fiul nu era deloc de acord, nedorind să plece din casa părintească. 

CITEȘTE ȘI ... A sărit să-și salveze mama, dar a ajuns la ATI! Se cere arestul bărbatului din Mioveni

Pe 23 mai 2021, bătrâna a reluat discuţia, bărbatului nu i-au fost pe plac reproşurile și fiind în stare de ebrietate, și-a împins mama pe scări, iar pentru că aceasta ţipa a legat-o la gură cu o cârpă, după care a exercitat violenţe cu pumnii şi piciorele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre. 

Momentele de furie ale bărbatului nu s-au oprit aici, fiind iritat de faptul că victima îi spusese că îl va da afară din locuinţă. A apucat-o pe bătrână de păr şi a târât-o aproximativ 50 de metri, până la fântâna din grădina gospodăriei. 

CITEȘTE ȘI ...(video) Scandal monstru la Bascov! Ca să nu-i plece fiii în club, a spart geamurile mașinii

Anchetatorii susțin că au fost şase astfel de încercări, iar la un moment dat, când Gheorghe Lupan plecase iar până în curte, octogenara a reuşit să se târască mai departe de locul unde i se pregătea moartea, prinzându-se de trunchiul unui pom. Acolo a găsit-o celălalt fiu, care a cerut ajutor la numărul unic de urgenţă 112. 

Forţele de ordine au ajuns rapid la locul indicat de apelant, iar victima a fost trasportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate. 


Sursa: antena3.ro
Foto descriptiv