O artistă din Mioveni - câștigătoarea concursului de fotografie „Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”

Concursul de Fotografie „Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I și-a desemnat premianții. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în perioada 12-16 aprilie 2019, în vederea obținerii de imagini artistice de la manifestările culturale desfășurate sub egida Simfoniei Lalelelor, eveniment emblematic al municipalității.

CITEȘTE ȘI ... Tată și fiu, reținuți pentru furt!
     
În urma jurizării, au fost desemnați câștigătorii: Premiul I i-a fost atribuit Corinei Ramona Ion, din orașul Mioveni, pentru lucrarea “Amintiri de la Simfonie”, Premiul al II-lea a fost obținut de Florin Zamfir, din municipiul Pitești, pentru lucrarea “Lalelele Piteștiului”, Premiul al III-lea a fost câștigat de Manuela Lavinia Iordănescu, din comuna Geamăna, pentru lucrarea “Iubim și păstrăm tradiția”, Mențiune I – Rareș Ștefan Roșu, din comuna Bascov, pentru lucrarea “Cavalerul Florilor”, Mențiune II – Cristina Pena, din municipiul București, pentru lucrarea “Prin ochii tăi”.
 
Câștigătorii vor fi premiați luni, 22 aprilie, de la ora 14.00, la Primăria Municipiului Pitești, cu diplome și daruri cu simbolurile Simfoniei Lalelelor. Lucrările premiate vor fi publicate în Albumul “Simfonia Lalelelor prin ochii tăi”, ediția I.