O argeşeancă i-a cerut premierului Dăncilă un boiler, gresie şi faianţă

Când vine vorba de cereri aberante, se poate spune că românii sunt campioni, cu atât mai mult, cu cât statul cu mâna-ntinsă la mila statului este sport naţional. Alimentată de obiceiul social-democraţilor de a oferi poporului tot felul de pomeni, mai ales în an electoral, o argeşeancă din comuna Pietroşani şi-a luat inima-n dinţi şi i-a scris personal o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, probabil şi pentru că a văzut-o mai sensibilă şi mai apropiată de oamenii de rând.

CITEȘTE ȘI ... Val de aer rece și furtuni în weekend, în România!

Pentru a fi mai convingătoare, în prima parte a scrisorii, cam pe o pagină întreagă de foaie A4, argeşeanca s-a chinuit să explice cum este ea alături de partidul de guvernământ încă de la Revoluţie, cât este Iohannis de nepriceput în funcţia de preşedinte şi cum se bucură de fiecare dată când premierul are câte o realizare. Pe verso, după osanalele de rigoare aduse social-democraţilor şi Vioricăi Dăncilă, argeşeanca a trecut la subiectul care o durea de fapt şi a cerut să fie ajutată de către guvern. Pretenţiile sale nu erau mari... dorea un boiler, nişte gresie şi nişte faianţă să-şi amenajeze o baie.

 

Imediat după ce reprezentanţii guvernului au citit această scrisoare adresată prim-ministrului, care numai de livrat gresie şi faianţă nu mai avusese grijă până atunci, au trimis-o spre „soluţionare” Prefecturii Argeş, care cel mai sigur nu va putea să-i îndeplinească doleanţele femeii din localitatea argeşeană Pietroşani, redecorarea băilor nefăcând parte din lista de urgenţe a cetăţenilor judeţului. 

Sursa: saptamanalul ancheta