O argeşeancă a impresionat până la lacrimi juraţii de la „Românii au talent”

Vineri seara, în cea de-a doua emisiune din noul sezon „Românii au talent”, printre concurenţi s-a aflat şi o argeşeancă. Roxana Zorzolan, o tânără de 21 de ani din satul Şerboieni, comuna Buzoeşti, a susţinut un moment care a emoţionat până la lacrimi juriul emisiunii şi publicul prezent în sală la preselecţii.
Durere şi emoţie! Aceste cuvinte descriu momentul artistic al Roxanei, care a reprezentat în esenţă un discurs motivațional de excepție, ce a îmbinat poezia cu muzica. Legată la ochi şi cu tot trupul tatuat cu citate, Roxana a fot cea mai surprinzătoare apariţie a serii. Versurile pe care fata din Argeş le-a compus şi vocea suavă şi extraordinară pe care o are au impresionat profund, toata lumea ridicându-se în picioare. 
La finalul prestaţiei tinerei argeşence, Florin Călinescu, copleşit de emoţie, a spus: „Eşti un artist atât de profund şi de complex, încât am o singură rugăminte. Eşti foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede. pentru că foarte puţină lume se poate apropia de incandescenţa ta. Te rog mult, ai grijă de tine. Ai prea multă energie creatoare în tine!”
Ești metafora emisiunii noastre”, a completat Andi Moisescu, după care acesta a ieşit din sală pentru câteva minute. El şi-a motivat gestul spunând că uneori, după momente de o asemenea încărcătură, simte nevoia să rămână doar cu el și să se gândescă la momentele ca acesta.
Fata a avut o copilărie foarte frumoasă la sat, după cum ea însăşi a povestit. Roxana Zorzolan este absolventă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, iar în prezent este studentă la Arhitectură.