O argeșeancă - succes peste succes în circuitul profesionist!

Ne mândrim cu valorile noastre. Printre ele se numără și Ilona Ghioroaie, o argeșeancă ce la sfârșitul săptămânii trecute a reușit să câștige în Israel, la Sajur, un turneu ITF dotat cu premii totale de 15000 de dolari, ajungând astfel la al 6-lea trofeu de simplu al carierei. Astfel, cu cele 12 puncte acumulate în urma performanţei din Israel, de lunea viitoare sportiva din Argeş în vârstă de 20 de ani va intra în top 400 cele mai bune jucătoare ale lumii.

Ilona a rămas şi săptămâna aceasta în Istrael, unde participă la un alt turneu, la Tiberias, de asemenea dotat cu premii totale de 15.000 de dolari şi pe tabloul căruia tenismena noastră este a doua favorită. 

”Rezultatul săptămânii: rachete siriene, sandwich-uri cu șuncă dimineața, la prânz și seara, zilnic, și mușchii lombari varză. Să nu uit finala, cu 0 spectatori. Aparent se poate și așa, fără staff, nutriționist, maseur și preparator fizic după tine. Doar dorința de a câștiga. Bravo!”, este mesajul postat pe pagina de socializare Sebastian Ionescu, antrenorul Ilonei, după prima săptămână în Israel.

Sportiva este legitimata la CS Universitar Pitești, echipa tehnică ce o pregăteşte şi o susţine pe Ilona fiind condusă de profesorul Gabriel Săndulescu. Mult succes în continuare!