Nume sonore vor urca pe scena din Corbi!

La cea de-a 48 – a  ediție a festivalului "Rapsodia Păstorească” vor urca pe scena din comuna Corbi cunoscutul interpret  de muzică populară Ionuț Langa și Nelu Albu. Ionuț langa deține în repertoriul său melodia de suflet a edilului din Corbi, și anume "Nu ne vindem țara", un manifest patriotic, un șlagăr cântat pentru prima dată în comuna Corbi anul trecut, tot la acest eveniment.

Duminică, 27 mai, se prevede un program  încărcat de o mulțime de activități menite să promoveze și să păstreze tradițiile locului.
Ediția de anul acesta a "Rapsodiei Păstorești" va debuta în jurul orei 9:00 cu vizitarea Muzeului comunei Corbi şi festivitatea de sărbătorire a familiilor care au la activ jumătate de secol de convieţuire exemplară pentru generaţiile mai tinere.

Apoi, va urma vestita paradă a costumelor populare, eroii fiind nimeni alții decât ansamblurile folclorice din Gorj, Sibiu, Vâlcea, Olt, Argeș, precum și din Republica Moldova, care vor dansa și cânta. După paradă vor fi prezentați și invitații, care împreună cu ansablurile folclorice se vor deplasa spre mirifica zonă care poartă numele de "La Chili", acolo unde de fapt se va desfășura petrecerea câmpenească.

Aici va avea loc și expoziția cu cele mai frumoase animale din localitate, după care va începe petrecerea populară susținută de formațiile participante și de cei doi renumiți soliști, Ionuț Langa și Nelu Albu.