Nu rataţi săptămâna aceasta! Comuna Băbana - gazda etapei a II-a a Campionatului Naţional de Rally Cross

Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Rally Cross 2020 se va desfășura în comuna Băbana, fiind organizat de PH Motors Sport în colaborare cu Federația Română de Automobilism. 

Până în prezent, la start s-au înscris 40 de echipaje, inclusiv cel condus de Vali Porcișteanu, campion al României, care a avut amabilitatea de a mai invita alte 10 echipaje. 

Primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, ne-a oferit amănunte cu privire la organizarea evenimentului: „Toți campionii României sunt prezenți la evenimentul ce se va desfășura în perioada 22-23 august 2020. 

Nu se oprește circulația, este circulație liberă, e un circuit închis în afara drumurilor naționale, județene și comunale. Se respectă regulile, vor fi prezenți pompierii, poliția, echipaje de ambulanță, deci nu se încalcă regulile stabilite de guvern. 

Este singurul circuit care se poate vedea dintr-un singur punct fix, nu vezi numai o parte a lui, fiindcă relieful poate acorda această șansă. Sunt dealuri și de pe care se poate vedea circuitul. 

Veniți câți mai mulți, vă așteptăm cu mare drag!”, a lansat edilul comunei Băbana invitaţia către iubitorii sportului pe patru roţi. 

Startul competiţiei se va da sâmbătă, cu începere de la ora 11.30, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, la 15.30.