NU RATAŢI! MÂINE LA PITEŞTI! MECI DE LIGA I pe Stadionul Nicolae Dobrin!

NU RATAŢI! MÂINE LA PITEŞTI! MECI DE LIGA I pe Stadionul Nicolae Dobrin!

CS Universitatea Craiova a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că partida cu Gaz Metan Mediaş, ultima din sezonul regulat şi considerată pe teren propriu, se va disputa la Piteşti, duminică, de la ora 20:30, pe Stadionul Nicolae Dobrin.

La echipa din Oltenia joacă şi argeşeanul Simon Mazarache, fostul atacant al echipei CS Muşcelul Câmpulung.

Înaintea partidei de pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, antrenorul Universităţii Craiova, Gheorghe Mulţescu, a luat decizia de a-i scoate din lot pe jucătorii Stephane Acka, Nuno Rocha şi Madson, fotbalişti ce nu şi-au prelungit contractul cu CSU Craiova, care expiră la sfârşitul acestui sezon.

Partida dintre CS Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş se va disputa duminică, de la 20:30. Înaintea ultimei runde a sezonului regulat, echipa gazdă e clasată pe locul 4, cu 40 de puncte, iar formaţia din Mediaş ocupă locul 5, cu 39 de puncte.

"Îi aşteptam pe fanii Ştiinţei de pretutindeni, dar în special pe cei din Piteşti, Vâlcea, Slatina, Bucureşti, Sibiu, Craiova sa ducem impreuna bătălia pentru podium. Meciul cu Gaz Metan Mediaş va avea loc duminică, de la ora 20:30. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, după ora 14:00 şi vor putea fi achiziţionate de la benzinăriile OMV, dar şi de la magazinele Orange, Vodafone sau Germanos. Tichetele sunt disponibile şi la magazinul clubului (strada Olteţului, bl IJK, parter). Vă aşteptăm la meci!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova.