NU RATAȚI! ASTĂZI! Comedy night la EMIR PAȘA – distracția garantată 100%

Restaurantul Emir Pașa vine in intâmpinarea Piteștenilor cu o bucatarie traditionala turceasca, ce este una dintre cele mai renumite și apreciate din lume.  Este singurul restaurant cu specific turcesc din oraș unde puteți savura delicioase preparate , printre care: salata fatoush, cacik (supa de iaurt), kabab si shaorma autentică, Iskender kebap, costițe de berbecuț, deserturi specific,  precum si lipii calde, pregatite in bucataria proprie.

Așteptările pe care le aveți, față de măncare și ambient, precum si  față de calitatea servirii, cu siguranță vă vor fi implinite și veți reveni, cu drag, de fiecare dată.

De asemenea, Emir Pașa organizează, in fiecare sâmbată, petreceri de neuitat unde distracția este garantată.

Sâmbata aceasta, pe 10 decembrie,  nu ratați o seara incendiară de party și amuzament, unde vă veți distra pe cinste, cu AXINTE (Vacanța Mare), băieții de la Vacanța Mică, și DJ MC BODO. Nu in ultimul rând, printer surprizele serii vor fi superbele fete care vă vor incânta cu seducătoare dansuri țigănești și orientale.

Pentru rezervări sunați la: 0735 063 063

Incă o surpriză cu care restaurantul Emir Pașa vine către dumneavoastră este LIVRAREA LA DOMICILIU!

Sunteți ocupați, vă grăbiți, nu aveți timp să luați masa in oraș … acum nu mai este nicio problemă! Sunați la 0735 063 063 și in cel mai scurt timp, delicioasele preparate ale restaurantului Emir Pașa vor sosi la ușa dumneavoastră!