Nu ratați reducerile finale! Produsele Ted Shoes - la ofertă în 7 magazine din Argeș!

Producătorul argeșean Ted Shoes anunță reduceri finale la o parte din colecția sa de încălțăminte comodă și de calitate. Astfel, modele din galeria foto, dar și numeroase alte modele vă așteaptă cu prețuri extraordinare în magazinele Ted Shoes situate în Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung şi Mioveni.

Reducerile sunt valabile până la 1 octombrie, în măsura stocurilor disponibile fiecărui model. Produsele aflate în ofertă sunt realizate din materiale de calitate, în mărimi cuprinse între 35-40 și fac parte din portofoliul societății argesene axată pe realizarea și comercializarea încălțămintii și produselor de marochinărie.

Ted Shoes este un brand autentic argeșean care câştigă constant din ce în ce mai mulţi clienţi din întreaga ţară. Societatea a luat ființă în anul 2001, atunci când din mâinile pricepute ale meşterilor pantofari ieşea primul produs marca Ted Shoes. Drumul a fost lung și anevoios, dar eforturile constante din partea managementului și priceperea meșterilor au făcut ca, astăzi, Ted Shoes să devină brandul preferat al argeșenilor și nu numai.
Produsele sunt comercializate atât în județul nostru, în cele șapte unități, dar și peste granițele Argeșului, în oraşele Craiova şi Slatina. 


Nu ratați ofertele momentului și noile colecții. Le puteți descoperi permanent pe www.facebook.com/TEDSHOESPITESTI

De asemenea, în curând, magazinul online www.tedshoes.ro va permite accesul rapid la sute de modele de genți și încălțăminte casual, elegantă sau sport!