NU RATAȚI AZI! SPECTACOL ÎN PIAȚA MILEA! Începe campionatul de KAIAC- CANOE

 
Miercuri, 26 iulie, începând cu ora 17.00, va avea loc deschiderea oficială a Campionatelor Mondiale de Kaiac – Canoe Sprint Juniori si Tineret U23, ce se vor desfășura în județul nostru, la Compexul Sportiv Național Bascov - Budeasa, în perioada 27 iulie - 30 iulie. Evenimentul mondial de la Budeasa presupune o dislocare uriașă de forțe, ținând cont de faptul că nu mai puțin de 1.600 de sportivi din întreaga lume, respectiv 62 de țări participante, vor veni în Argeș pentru câteva zile, eveniment la care și Consiliul Județen Argeș este partener.
 
“Este un eveniment foarte important și o ocazie excelentă pentru a le arăta vizitatorilor brandurile autohtone cu care ne mândrim. De aceea ne-am implicat activ, iar pentru acest lucru Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura zonei, pentru că ne dorim să fie un eveniment reușit, fiind vorba de imaginea județului nostru și a țării, sportul fiind, din acest punct de vedere, cel mai bun ambasador” a precizat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

Manifestările organizate cu ocazia deschiderii oficiale în Piața Vasile Milea din Pitești cuprind atât parada delegațiilor participante cât și un spectacol extraordinar oferit de Centrul Cultural Județean Argeș.


PROGRAM:
Ora 17.00: Spectacol extraordinar oferit de Centrul Cultural Județean Argeș – Piața Vasile Milea Pitești


Ora 17.30 - 18.00: Parada delegațiilor participante la Campionatele Mondiale Kaiac-Canoe Sprint Juniori si Tineret U23 – Pe traseul Piața Muntenia – Piața Vasile Milea


Ora 18.00 – 18.30: Prezentarea delegațiilor, pe platoul Pieței Vasile Milea


Ora 18.30: Deschiderea oficială (Mesajele oficialităților și organizatorilor)


Ora 19.00 - 19.20: Spectacol extraordinar oferit de Centrul Cultural Județean Argeș