NU RATA! Ziua Carierei, la Biblioteca Județeană Argeș!

În cursul zilei de astăzi, de la ora 12.00, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, mai mulți speakeri din Argeș vor veni în fața elevilor argeșeni pentru a le vorbi despre construirea unei cariere de succes bazată pe pasiunile pe care aceștia le au. Cei care se se simt nehotărâți cu privire la ceea ce vor face după absolvirea liceului vor avea o șansă de a descoperi o varietate de lucruri utile prin intermediul acestui eveniment.

Dacă vrei să mergi într-un loc unde doar tu ai merge, să trăiești viața despre care se spune că ți-a fost scrisă, ești singurul în măsură de a alege varianta grea sau calea ușoară. Tu poți fi omul simplu care se chinuie să trăiască zilnic o viață care nu i se potrivește, dar tot același tu poate fi omul care și-a urmat visurile și pasiunile spre un viitor de succes.“Ce facultate să urmez?” este cea mai mare întrebare a liceenilor și cea care implică cel mai ridicat grad de dificultate când vine vorba de un răspuns. Te gândești, te răzgândești...și simți că nu îți găsești locul? Vrei să ai o imagine clară asupra fiecărui domeniu, și să nu iți mai fie teamă să afirmi deschis "Vreau să fiu....”? 

Proiectul "Ziua Carierei", organizat de Interact Piteşti cu sprijinul Rotary Club Piteşti şi al Bibliotecii Județene "Dinicu Golescu", îşi propune să-i ajute pe tineri să depăşească, pentru scurt timp, frontiera dintre prezent şi viitor printr-o întâlnire cu medici, ingineri, polițişti, avocați etc. Deoarece suntem cu toții diferiți, va fi prezentă o gamă de speakeri întinsă pe domenii largi, pentru ca experiențele să fie cât mai vaste şi să-i ajute pe "adulții în devenire" să îşi contureze mai clar şi mai uşor drumul în viață.