Vrei să pleci în vacanță? NU RATA! Bilete începând de la 39 de euro dus-întors!

Cu ocazia ofertei de 1 decembrie, "Ziua Națională ne regăsește împreună'' lansată de compania Tarom, vor fi puse în vânzare bilete de avion începând de la 39 de euro dus-întors.

Oferta este valabilă pentru biletele achiziționate în perioada 8-15 noiembrie 2017, iar perioadele de călătorie alese în acest interval sunt: 1-15 decembrie 2017, respectiv 15 ianuarie — 24 martie 2018 (data ultimului retur).

Oferta de 39 de euro este valabilă pe destinațiile interne pentru rutele între București și Cluj, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

Oferta TAROM de 99 euro pentru destinațiile externe este valabilă pentru rutele între București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena, Valencia. De asemenea, oferta este valabilă și pe rutele Sibiu și Munchen; Suceava și Torino; Iași și Luton, Iași și Madrid, Iași și Munchen, Iași și Tel Aviv, Iași și Torino.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul companiei, cât și prin agențiile proprii.