NU RATA SUPER OFERTA - mai ai 2 zile!!! Fă-ți vacanța de iarnă acasă la MOȘ CRĂCIUN!

Deși abia au apărut primele semne ale toamnei, iarna se apropie cu pași repezi. Te-ai gândit că, in decembrie, ai putea să-l vizitezi pe Moș Crăciun chiar la el acasă? O mână de ajutor la impachetatul miilor și miilor de cadouri, cu siguranță nu i-ar strica.

Ascunsă in strafundurile Finlandei, in adâncurile Cercului Polar, printre paduri pudrate cu zăpadă, patria lui Moș Crăciun este un tărâm de basm, desprins parcă dintr-o carte de povești. Cand auzi Laponia, inevitabil te gandești la un tărâm inghețat, la Moș Crăciun și spiriduși, la reni și la clipele copilariei.

In fiecare an ai petrecut sărbătorile de iarnă acasă, in familie, in jurul mesei pline cu bucate specifice sau a bradului sub care erau frumos așezate cadourile. Totuși, cea mai frumoasă atmosferaă nu poate fi altundeva decât acasă la Mosu’, in satul din indepărtata Laponie, unde cei mici și cei mari se vor convinge că Mos Crăciun există cu adevarat.
Traiește cel puțin o data in viață o astfel de poveste de iarnă, alaturi de cei mici, acasă la Moș Crăciun, in Laponia!
 

Plecări: 19 și 23 decembrie 2017. Early Booking până la 08.09.2017!

CLICK AICI!!!....Vezi super oferta ADVANCED Travel - ACASĂ LA MOȘ CRĂCIUN!

Apelând la agenția de turism touroperatoare ADVANCED Travel, beneficiați de servicii de cea mai înaltă calitate, oferite de specialişti cu experienţă vastă în domeniu. Astfel vă putem satisface cele mai pretenţioase exigenţe şi cele mai sofisticate gusturi pentru a putea beneficia de o vacanţă de neuitat.