Nu rata Expoziţia Internaţională de Arte Plastice şi Decorative

Consiliul Judeţean Argeş prin Şcoala Populară de Arte Piteşti, în colaborare cu Muzeul Judeţean Argeş, organizează a XXII-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arte Plastice şi Decorative a Şcolilor Populare de Arte şi Meserii. Vernisajul va avea loc vineri, 09 decembrie 2016, de la ora 12.00, la sediul Muzeului Judeţean Argeş, iar jurizarea este planificată joi, 08 decembrie 2016, de la 10.00.

Expoziția, cu intrare liberă, va fi deschisă publicului până la finalul lunii decembrie, iar orarul de vizitare este între 8,00 – 18,00, cu excepția zilei de luni, în care toate muzeele sunt închise.

Secțiuni: Pictură și Grafică, Artă Decorativă și Tradițională, Design Vestimentar, Artă Fotografică.

Vor participa cei mai buni elevi ai Şcolilor Populare de Arte şi Meserii din România, precum şi de la instituţii similare din ţările prietene: Bulgaria, China, Estonia, Grecia, Iran, Letonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Springfield, SUA, Suedia, Turcia.

Expozitia, pe care sunteți invitați sa o vizitați, se va remarca prin complexitatea și varietatea tehnicilor și materialelor folosite, precum și prin originalitatea cu care micuții artiști prezinta scene din viata popoarelor lor.