Nu i-a mers cu politica, dar îi merg afacerile! Mircea Andrei și-a deschis un nou hotel!

La început de an, Mircea Andrei, fost senator de Argeș și lider al PAM Argeș până la fuziunea cu PNL, a anunțat finalizarea hotelului Lahovary Palace, „o bijuterie” arhitecturală aflată în mijlocul Bucureștilor. Negustor din fire, a anunțat și discounturi la cazare celor care îl vor sprijini la capitolul promovare. O noapte petrecută într-o cameră cu pat dublu costă 320 lei în hotelul lui Andrei, aproape dublu față de alte hoteluri, dar mai puțin decât tarifele practicate de Raddison Blu, spre exemplu. Un apartament costă între 560 și 960 de lei.

Hotelul a intrat în circuitul turistic
Mai bine de trei ani au durat lucrările de renovare a clădirii cunoscute sub numele de Palatul Lahovary, de pe strada Batiștei, nr 27. Construcția a fost retrocedată cu ani în urmă foștilor proprietari, iar ulterior a intrat în posesia fostului senator, după ani de procese și scandaluri.
În acest moment, hotelul a intrat în circuitul turistic, fiind înscris în motorul de căutare al Booking.com.


„Aflat în București, la 300 de metri de Teatrul Național București TNB, Hotelul Lahovary Palace oferă camere dotate cu aer condiționat. Proprietatea este situată la 1 km de biserica Stavropoleos, la 1,3 km de parcul Cișmigiu și la 1,3 km de Muzeul Colecțiilor de Artă. Există acces gratuit la internet WiFi, iar parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar . Camerele acestui hotel includ un dulap. Toate camerele Hotelului Lahovary Palace au birou, TV cu ecran plat și baie privată. Hotelul servește zilnic un mic dejun à la carte. Personalul recepției vorbește engleză și română și poate furniza informații. Punctele de interes din apropierea Hotelului Lahovary Palace includ Piața Revoluției, Ateneul Român și Muzeul Național de Artă al României. Sector 2 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de vizitare, cultură și muzee.” – este descrierea făcută de către Mircea Andrei. Fotografiile însă te fac să înțelegi că este vorba de un hotel cu o arhitectură deosebită.


Mircea Andrei mai deține un hotel în Austria, aproape de granița cu Germania. Este vorba de Alpin Resort Austria, care se bucură de vedere către Zugspitze, cel mai înalt munte al Germaniei. Acesta a fost proiectat cu o echipă de arhitectură din România, în stil modern și este... mai mereu ocupat. 
În politică nu a făcut mare brânză, dar cu afacerile se descurcă de minune. Cert este că îi datorăm perioada romantică a politicii argeșene, stropită cu chefuri din belșug, puciuri de grădiniță, fete frumoase și scandaluri care au făcut deliciul presei.
 

 

 

Preluare Săptămânalul Ancheta