Nu au respectat restricționarea circulației! Argeșeni sancționați

Nu au respectat restricționarea circulației! Argeșeni sancționați

Direcția de Sănătate Publică Argeș anunță care este situația persoanelor afectate de COVID-19 prin măsuri de carantină sau izolare.

Astfel, potrivit DSP Argeș 6653 de persoane se află în izolare la domiciliu (monitorizate de DSP), iar 136 de oameni se află în carantină instituționalizată. 912 persoane au finalizat perioada de 14 zile de izolare.

Totodată, Instituția Prefectului anunță că în ultimele 24 de ore, angajații din Poliție, Jandarmerie, Poliție Locală și din partea altor instituții din Argeș au efectuat mai multe controale, pentru prevenirea răspândirii infectărilor cu virusul COVID-19. Cei din MAI au acționat cu un efectiv de 623 de persoane, DSP Argeș cu 96, iar cei din alte structuri au fost 61. Au fost mobilizate 193 de mijloace tehnice, dintre care 150 ale Poliției.

Au fost verificate 1683 de persoane în privința respectării măsurilor de izolare sau carantină.

CITEȘTE ȘI ... O victorie a Argeșului! Cei care părăsesc carantina netestați vor intra în autoizolare!

 

4 sancțiuni, în valoare totală de 20 000 lei, au fost acordate persoanelor care nu au respectat măsurile de izolare. Trei dintre acestea au fost plasate în carantină. Două dintre ele sunt din comuna Mihăești, iar una este din comuna Merișani. Nu au fost întocmite dosare penale noi.

Mai mult, au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 227 000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

 

CITEȘTE ȘI ... Document. Descarcă declarația de care ai nevoie dacă trebuie să ieși din casă