Nu ați primit sub brad ce ați dorit? Atunci cumpărați-vă singuri în ianuarie

Felicitari, tocmai ati reusit sa treceti de frenezia sarbatorilor de iarna! Pe masura ce  pasim in noul an, multi dintre noi ne stabilim obiective pentru a fi mai chibzuiti cu banii. Daca va hotarati sa faceti cumparaturi mai inteligent, tinand cont de produsele care intra la reduceri, ofertele din luna ianuarie va vor ajuta sa economisiti bani.

 

 

 

 


Ce sa cumparati in ianuarie

 

 

Haine de iarna 

Geaca ta parka s-a demodat? Ai noroc: imbracamintea groasa de iarna va intra in sfarsit la reducere luna aceasta. Cautati reducerile la geci, paltoane din lana, cizme de zapada si multe altele. 

 

 


Ceasuri si bijuterii

Exista foarte putine lucruri in viata care sunt sigure, dar, asa cum esti sigur ca dupa noapte vine zi, tot asa poti fi sigur ca dupa reducerile de Craciun vin cele din luna ianuarie. Asta este o veste buna pentru aceia dintre voi care s-ar putea sa nu fi primit cadoul dorit de Craciun. Cand cumparati ceasuri si bijuterii in ianuarie, acestea pot costa mult mai putin decat in restul anului!
In plus, puteti folosi vouchere de reducere pentru magazinele online, asa cum este voucher Elefant. 

 

 

Lenjerie de pat

Incepand cu anii 1800, ianuarie a fost cunoscuta in occident ca luna „reducerilor albe”, cand toate tipurile de lenjerie intra la reducere. Aceasta traditie de marketing a fost inventata de John Wanamaker, care, in 1878, a dorit sa stimuleze vanzarile de dupa vacanta de iarna prin aplicarea de reduceri  la produsele de lenjerie, care la acea vreme erau disponibile doar in culoarea alba. Marile magazine de lenjerie adopta si la noi aceasta metoda de marketing, ceea ce inseamna ca veti gasi reduceri substantiale la cearsafuri, pilote, lenjerie de pat, prosoape si alte tipuri de lenjerii. 

 

 


Mobila

In general, marii producatori de mobila incep sa lanseze modele noi pana in luna februarie, ceea ce inseamna ca retailerii trebuie sa-si elibereze depozitele in luna ianuarie pentru a aduce marfa noua. Cautati reduceri de pana la 50% la produsele de mobilier. 
In plus, tineti cont ca, industria de constructii se misca greu in perioada rece, veti gasi, de asemenea, pana la finalul lunii ianuarie, reduceri la produsele care tin de repratii si decor interior. Daca vreti sa gasiti in acelasi loc reduceri la lenjerie de pat, mobilier si decoratiuni interioare, nu ezitati sa folositi un voucher Vivre. 

 

 

Biciclete

Vremea rece din timpul iernii nu este tocmai ideala pentru a merge cu bicicleta. Tocmai de aceea majoritatea magazinelor vand biciclete la reducere incepand din luna ianuarie. Odata ce luna februarie a inceput, marii retailerii primesc marfa noua pentru a fi pregatiti de venirea primaverii, atunci cand vanzarile de biciclete cresc. Deci, profitati de luna ianuarie pentru a cauta ofertele la bicicletele care trebuie sa faca loc in magazine modelelor noi.