NOVA SKIN CLINIQUE- expertul tău în epilare definitivă din Pitești

Clinica Nova Skin îţi oferă cele mai bune servicii de epilare definitivă din Piteşti. Terapeuţi cu o mare experienţa practică asigură atenţie personalizată şi consultanţă pe toata durata tratamentului pentru obţinerea celor mai bune rezultate, cu maxim de siguranţă şfi confort.
Clinica dispune de cele mai noi şi performante tehnologii LASER (Candela GentleLASE™) şi IPL (Multiwell Luminence) folosite la nivel mondial în epilarea definitivă, care asigură clienţilor un tratament rapid, confortabil şi eficient.

La clinica Nova Skin găseşti acea atmosferă care te face să revii. Vei avea parte de profesionalism intr-un mediu placut şi prietenos. Vino sa beneficiezi de sfatul specialiştilor! Programează-te pentru o consultaţie gratuită.

 

■ Ce înseamnă epilarea definitivă?
Distrugerea permanentă a foliculilor piloşi prin procesul de fototermoliza selectivă.
■ Ce înseamnă fototermoliza selectivă?
Este principiul ce stă la baza tratamentelor efectuate cu IPL şi LASER.
Se defineste astfel:
- foto – absorbţia luminii în pigment (melanina din firul de păr).
- termo – producere de energie calorică prin transformarea luminii în caldură.
- liza – distrugerea celulelor ţintă (celulele germinative ale foliculului pilos) prin intermediul temperaturii înalte.
- selectivă – datorită lungimii de undă specifice lumina este absorbită doar de către melanina din firul de păr, lasand neafectate tesuturile din jur.
■ Ce înseamnă lumina intensă pulsată (IPL)?
a. lumina – spectrul de culori ce formează lumina albă vizibilă pentru ochiul uman.
b. intensă – intensitate mare a energiei transmise.
c. pulsată – este emisa în pulsuri (pornit/oprit).
■ Ce alegem – LASER sau IPL?
Nici un sistem de epilare definitivă nu se potriveşte tuturor persoanelor. Cel mai eficient tratament de fotoepilare presupune combinarea tehnologiei LASER cu cea IPL. Întrucât caracteristicile firului de păr se modifică pe parcursul tratamentului, este necesară adaptarea permanentă a parametrilor şi a tipului de sistem folosit.
■ Este acest tratament sigur?
Sistemul LASER folosit în cadrul clinicii Nova Skin este aprobat de FDA (Food and Drug Administration din SUA), iar cel IPL dispune de certificarea CE Medicala, obligatorie pentru punerea pe piata europeana a dispozitivelor medicale, conform directivei 93/42 din 14 iunie 1993 emise de Consiliul Comunităţii Europene. Aceste tehnologii bazate pe lumină sunt folosite în cosmetologie şi medicină de mai bine de 15 ani şi nu au fost raportate reacţii adverse pe termen lung.
■ Cât timp durează o şedinţă de tratament?
Şedinţele pot dura de la câteva minute până la o oră şi jumătate în funcţie de zona ce va fi tratată. De exemplu, o şedinţă pentru bărbie durează 5 minute, pentru axilă 10 minute, iar pentru bikini un sfert de oră.
■ De câte şedinţe voi avea nevoie?
Numărul de şedinţe necesare este variabil şi depinde de mai mulţi factori: zona corpului ce se doreşte a fi tratată, tipul de pigment al pielii şi părului, grosimea şi densitatea firelor de păr. Pentru a exemplifica, zona picioarelor necesită în general minim 6 şedinţe, iar zonele inghinală şi axilară – minim 8 şedinţe fiecare.
■ La ce intervale de timp se vor efectua şedinţele?
Întrucât şedinţele de tratament se efectuează respectând ciclurile de dezvoltare ale firelor de păr, intervalele pot fi de 4, 6 sau chiar 12 săptămăni, în funcţie de zona tratată.
■ Poate fi epilat definitiv părul alb sau blond?
Deoarece sistemele LASER şi IPL au nevoie de pigmentul inchis (melanina) din firul de par pentru a absorbi şi conduce caldura pana la radacina acestuia, firele de par care nu contin pigment (albe şi blond foarte deschis) nu pot fi tratate.
■ Este recomandat acest tratament şi pentru persoanele care au foliculită?
În acest moment epilarea definitivă este singura soluţie permanentă pentru a scăpa de problemele cauzate de firele de păr, cum ar fi creşterea acestora în piele şi foliculita.
■ Cum ne putem da seama că tratamentul funcţionează?
În urma unui tratament eficient, firele de pe zona tratată vor cădea singure la un interval de aproximativ 10-14 zile (în funcţie de zona corpului) de la efectuarea sedinţei.

 

FII O BUNĂ PRIETENĂ!
Trimite la clinica noastră o prietenă care vrea să scape pentru totdeauna de părul nedorit! Recunoştinţa ei îţi va umple sufletul de bucurie şi, în plus, beneficiezi de 10% reducere la o şedinţă de tratament.

Program
Luni – Vineri: 10 – 18
Sâmbătă: 10 – 14
Duminică: Închis


Programări la numerele de telefon: 0788.685.658 sau 0348.44.08.44
Adresa:
Piteşti, Str. Mircea Eliade nr 20, Bl C2, Ap 3 (lângă Kaufland Nord)
E-mail: office@novaskin.ro

 

SITE novaskin.ro