Noul selecționer al României va întâlni jucătorii într-o lună

Noul selecționer al României va întâlni jucătorii într-o lună. Christoph Daum va urmări meciurile echipelor din România în competițiile interne, dar și internaționale.

Christoph Daum, noul selecționer al României urmărește 53 de jucători pe care i-ar putea lua în echipa națională a țării: „Ca parte de început, sunt 53 de jucători pe o listă pe care, în momentul de față, îi urmărim foarte atent și încercăm să îi încadrăm în anumite tipare de măsurare. Este un interes pentru orice jucător străin care poate fi naturalizat și care poate să aducă un plus de valoare echipei naționale a României. Dar deciziile în sensul ăsta nu se vor lua acum, imediat, ci în câteva săptămâni, după ce domnul Daum va avea o privire clară a tot ceea ce se întâmplă în România ca echipă națională. Legat de acțiuni concrete, de analize, este un bagaj foarte mare de informații pe care, la momentul de față, ei le acumulează”, a declarat Ionuț Badea, singurul membru al staff-ului tehnic al naţionalei care a rămas alături de Christoph Daum, pentru Digi 24.
Antrenorul german va urmări meciurile echipelor din România în competițiile interne, dar și internaționale, iar la sfârșitul lunii august, Christoph Daum se va întâlni oficial cu jucătorii, la convocarea pentru meciul cu Muntenegru.