Noul Renault Kiger a fost lansat în India!

Kiger este un SUV compact nou-nouț conceput și destinat pieței din Indiei, înainte de a-și face debutul internațional. La un preț atractiv și cu un spațiu uimitor pentru cinci ocupanți, acest SUV robust și compact sub 4 m, întărește oferta Renault pe această piață, care include deja Kwid, Duster și Triber.
Kiger descrie o personalitate foarte puternică, cu designul său modern și dinamic, cu interioare generoase și spațioase și suita de caracteristici inovatoare. Cu posibilitatea de a  alege între două motoare și transmisii, noul model are tot ce trebuie pentru a atrage clienții indieni care caută un SUV compact nou și original.

 


India – una dintre cele mai atractive piețe

Cu a doua cea mai mare populație de pe planetă și un potențial ridicat de creștere, India este una dintre cele mai atractive piețe din lume. Piața SUV-urilor a crescut constant în ultimii ani, așa cum se întâmplă în multe alte țări. În 2015, SUV-urile reprezentau 13% din segmentul B. Această cifră s-a dublat de-a lungul ultimilor cinci ani și urmează să crească la 34% în 2021.
Renault a fost întotdeauna deosebit de atent la clienții săi, la nevoile acestora și a reacționat rapid la această cerere în continuă creștere. Brandul s-a dovedit a fi un adevărat game-changer  în anumite segmente, o dată cu dezvoltarea unor produse inovatoare, cum ar fi Kwid și Triber. În ciuda unui mediu macroeconomic dificil, Renault a continuat să avanseze și s-a impus ca brandul european lider în India.

« După Duster, Kwid et Triber, lansăm acum Renault Kiger, un SUV modern care se potrivește perfect pe piața indiană. Kiger combină cele mai bune oferte ale Renault: expertiza noastră în vehicule inovatoare, creativitatea și cunoașterea aprofundată a nevoilor clienților. O nouă dovadă a faptului că Renault chiar e un game-changer».
Fabrice Cambolive, SVP, Renault Brand, Sales & Operations

«Fidel promisiunii făcute de show-car, Renault Kiger este un SUV robust, dinamic și generos. Înarmat pentru a călători în jungla urbană, l-am conceput și pentru evadare și confruntare cu orice tip de drum, fără niciun stres. Kiger are un aspect de SUV coupé, dar ampatamentul său lung promite un confort ridicat și volum suficient. Spațiul interior a fost special conceput pentru a încuraja împărtășirea experiențelor și distracția.»
Laurens Van Den Acker, EVP, Group Design