NOU! Tunsori remarcabile pentru bărbați la salonul Vanity Beauty Studio

De curând, nu doar doamnele și domnișoarele vor avea acces la cele mai bune servicii și oferte în materie de hairstyling, ci și bărbații, care au de acum șansa de a își reîmprospăta look-ul, la salonul Vanity Beauty Studio.

Fie că te pregătești de un eveniment important sau e doar o zi obișnuită, în locația noastră de pe strada Exercițiu vei avea parte de atenție la detalii, o vorbă bună, și vei fi tratat cu cele mai bune produse. Așadar, te așteptăm pe noi!

SUNĂ acum pentru programare la numărul de telefon: 0742.945.641

Ne găsești pe strada Exercițiu, Bloc A9 , Scara C , parter . sau la numărul de telefon: 0742.945.641

#Despre noi 
Frumuseţe, cosmetică şi îngrijire personală reprezintă paleta de servicii pe care le oferim la VANITY by Andreea Alexandra.
Frumusețea și răsfățul sunt ingredientele ideale pentru o primavară frumoasă sub sigla unuia dintre cele mai noi saloane din Pitești – VANITY by Andreea Alexandra.  Vrem să vi le asigurăm cu oferte de nerefuzat!
Suntem decise să vă răsfățăm cu produse de calitate, disponibilitate, zâmbete, prețuri atractive și pachete ofertă, indiferent dacă vorbim de hair styling, unghii tehnice, manichiură, pedichiură, pensat, epilare, cosmetică, make up profesional sau gene fir cu fir – 1D, 2D și 3D.