NOU! McDonald's a lansat burgerul cu Nutella

McDonald's, cel mai mare lanţ fast-food din lume, a lansa în Italia burgerul cu Nutella, denumit „Sweety”, care va fi disponibil în reţeua de cafenele a grupului din Italia.

Anunţul „încercaţi Sweety cu Nutella acum: pâine moale, cu un miez cremos”, publicat de companie pe pagina sa de Facebook, a fost redistribuit pe reţelele de socializare de peste 50.000 de ori şi a avut peste 30.000 de like-uri. Noul produs a generat reacţii contradictorii în rândul publicaţiilor de specialitate.

„McDonald’s a lansat ultimul experiment în materie de produse bogate în calorii. De data aceasta, în loc de laptele cu ciocolată bogat în carbohidraţi, lanţul de restaurante fast-food uneşte pâine feliată plină de ciocolată tartinabilă cu alune pentru a crea un burger cu Nutella”, scrie eater.com.

Din acest an, grupul american McDonald’s, care opera direct reţeaua de restaurante din România, a cedat franciza pentru piaţa locală maltezilor de la Premier Capital pentru 60 milioane euro, în condiţiile în care consideră că piaţa românească nu este suficient de mare pentru a opera direct.

Înainte de a ceda afacerea maltezilor, McDonald’s a cumpărat aproape toate restaurantele francizate, cu excepţia unui fast-food McDonald’s din Galaţi. În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 68 de restaurante în 21 de oraşe.

Sursa: Digi24.ro