NOU, la Județean! REZULTATELE TESTELOR PCR, eliberate și în ENGLEZĂ! ACELAȘI PREȚ

Încă de pe 16 iulie 2020, la Spitalul Județean de Urgență Pitești se efectuează, și la cerere, teste pentru detecția noului coronavirus. Recoltarea probelor se realizează de către personalul sanitar din cadrul instituției, în spațiul destinat internărilor de zi a pacienților fără suspiciune de infectare cu SARS CoV-2(zona UPU), de luni până vineri, în intervalul orar 8:30- 11:00. Probele sunt  procesate de către personalul din cadrul COMPARTIMENTULUI DE BIOLOGIE CELULARĂ SI MOLECULARĂ al Serviciului de Anatomie Patologică al SJU PITEȘTI. 

CITEȘTE ȘI ... Prima dată a bătut-o, acum a lăsat-o fără telefon și bani!
          
Programările se pot face on line, pe site-ul instituției, accesând www.sjupitesti.ro.
          
Programarea se realizează OBLIGATORIU nominal. Se pot realiza mai multe programări cu aceleași date doar în cazul în care o persoană programează mai mulți membri ai aceleiași familii. Pentru programări multiple (cu aceleași date de contact) persoana va fi contactată telefonic pentru confirmare. În lipsa acestei confirmări programarea poate fi anulată. După realizarea programării persoana va primi un e-mail de confirmare în circa 1-5 min (e important să se verifice și folderul "spam").

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în centrele DGASPC Argeș: 63 de angajați și 90 de beneficiari - confirmați pozitiv
         
Taxele aferente sunt încasate de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-11:00, la Biroul de informații din Ambulatoriul de Specialitate al unității sanitare (fosta Policlinică).  Costul unui test pentru detecția COVID - 19, la cerere, este de 280 de lei. Plata se va efectua numai în numerar, în baza confirmării programării (listată sau electronic).

CITEȘTE ȘI ... Prognoza meteo pe regiuni, în următoarele două săptămâni
          
Buletinul cu rezultatul testului se transmite electronic, în limba română, dar și în limba engleză, la cerere, prin intermediul adresei de e-mail ce a fost comunicată, în cel mult 48 de ORE.
            
Zilnic,  pot fi recoltate, la cerere, 35 de teste.