NOU! Îmbunătățiri aduse mașinilor DACIA!

Gamele Logan și Sandero au trecut printr-un binemeritat facelift, după ce anul trecut a fost introdusă cutia Easy-R. Autoturismele au o înfățisare ușor schimbată la exterior, mai evidentă în partea frontală, unde se fac remarcate noile blocuri cu lumini de zi LED,grila radiatorului redesenată și un spoiler care integrează mai armonios proiectoarele de ceață.

Totodată, se observă o schimbare și în interior, unde se face remarcat noul volan cu patru spițe și claxon integrat în zona centrală. Astfel, Dacia se rupe de o tradiție care datează de 49 de ani, renunțând la claxonul de pe maneta blocului de lumini. O altă schimbare este mutarea comenzilor pentru geamuri pe panourile portierelor la toate versiunile, iar geamul șoferului dispune de acționare prin impuls.
Versiunea de top Prestige dispune de un volan îmbrăcat în piele ecologică mult mai fină la atingere, de climatizare automată și de cotieră pentru scaunul șoferului. Sistemul de infotainment MediaNav a fost și el îmbunătățit, având o grafică mai atractivă. De asemenea, consola centrală și mânerele portierelor au fost acoperite cu un material nou, care imită textura fibrei de carbon.

Dacia Logan MCV rămâne una dintre cele mai accesibile mașini pentru familiile care au nevoie de spațiu. Habitaclul oferă cinci locuri generoase pentru ocupanți, iar portbagajul are un volum uriaș, de 573 de litri. În cazul în care este necesară transportarea unor obiecte voluminoase, bancheta poate fi rabatată, eliberând un spațiu de 1680 de litri.

Sursa: auto-bild.ro