NOU! Elefant.ro se deschide în PITEȘTI

În acest an, magazinul online elefant.ro deschide încă 12 puncte pentru livrarea comenzilor, ajungând astfel la 42 de puncte de livrare la sfârșitul lui 2017: „La finalul anului trecut, pe harta Elefant erau deschise 30 de pick-up points. Clienţii au apreciat foarte mult faptul că la un pick-up point Elefant pot verifica produsele în linişte, fără să fie grăbiţi de niciun curier, beneficiază de transport gratuit şi au opţiunea de a plăti cash sau cu cardul, după ce ridică produsele comandate", a precizat într-un comunicat de presă directorul general al elefant.ro, Dan Vidraşcu.

Punctele de livrare vor fi deschise în București (6 dintre acestea), Pitești, Iași, Piatra Neamț, Suceava, Târgu Mureș și Hunedoara.

Anul trecut, fondul de investiţii Axxess Capital, condus de românul Horia Manda, a devenit acţionar minoritar al retailerului online elefant.ro, în urma unei runde de investiţii de 5,5 milioane euro, la care a contribuit însă şi fondul de investiţii Catalyst România, care a intrat în companie în 2014.