NOU! Carrefour lansează un alt tip de magazin

NOU! Carrefour lansează un alt tip de magazin. Primul magazin Carrefour Easy a fost deschis în Belgia.

Un nou format de magazin a fost lansat de gingantul francez Carrefour, care se alătură celor mai dezvoltate: hypermarket, market şi express.
Primul magazin de tip Carrefour Easy a fost deschis în Belgia. Magazinele Carrefour Easy vor avea suprafeţe de vânzare cuprinse între 400 şi 800 de metri pătraţi, deci ceva mai mici decât Carrefour Market. Până la sfârşitul anului se vor deschide şase astfel de magazine în Belgia, ţinta fiind de 100 de astfel de spaţii de vânzare.

CITEȘTE ȘI ... Cu cât se vor ieftini benzina şi motorina la 1 ianuarie

Magazinul se adresează în special clienţilor din proximitate, care îşi fac cumpărăturile zilnic fără să plătească prea mult pentru asta, şi va avea în fiecare zi promoţii la produse locale. City va atrage exact prin produsele proaspete şi ieftine, şi prin reducerile de zi de zi, spun cei de la Carrefour.

Marea majoritate a produselor vor fi alimentare, şi dintre acestea cele mai multe proaspete (o ofertă bogată de legume şi fructe, carne, peşte, şi pâine), alături de câteva produse indispensabile de uz casnic şi de îngrijire personală.

Sursa: economica.net