Nou! Antena 1 se transformă în Antena 3 Pitești!

Reprezentanții Antena 1 Pitești vin cu o nouă veste pentru argeșeni! În curând, postul va emite pe licența și spațiul de emisie al Antena 3 București. Cu alte cuvinte, Antena 1 Pitești va deveni Antena 3 Pitești. 

Echipa postului va rămâne aceeași. De asemenea, grila de emisie locală va fi cea cu care telespectatorii sunt deja obișnuiți: dimineața de la 7.00 la 8.00 cu morning news show și după-amiaza de la 15.00 la 16.00 cu dezbateri și știri, de luni până vineri, și de la 10.00 la 13.00, sâmbăta și duminica. 

Antena 1 Pitești a luat naștere în martie 1996, prezentând, de-a lungul timpului, subiectele și temele majore ale argeșenilor, dar și informații din presa națională.

„Antena 1 este cel mai valoros post național generalist, cu informație și divertisment, dar noi la Pitești suntem un post de știri și dezbateri pe actualitate, social dar și cultural, așa încât proiectul celor 23 de ani de jurnalism sub sigla Antena merge mai departe în grila cea mai adecvată – Antena 3.

Mulțumim telespectatorilor noștri pentru fidelitate și încredere, mediului public pentru colaborare!”, a transmis Antena 3 Pitești.