Vrei afacerea ta cu bani puțini? Poți deveni proprietar de magazin sub sigla Gora Art Mobila! Totul e asigurat...

Pentru cei care s-au săturat să muncească în van ca angajați și vor să pornească propria afacere, anul 2019 a adus o oportunitate ideală, cu numeroase avantaje dintre care - pe primul loc - se află  investiția minimă necesară. O oportunitate care, în egală măsură, înlătură starea de demoralizare generată de ideea de a porni de la zero pe piață și creează premisele de a crește de la un an la altul cu susținerea permanentă a unui partener de bază.  

Această șansă reală, concretă, a apărut după ce producătorul argeșean Gora Art Mobila a anunțat intenția de a deschide sistemul de francize, ceea ce înseamnă că orice antreprenor dornic să dezvolte o afacere în industria mobilei poate beneficia – cu o investiție extrem de redusă – de posibilitatea de a-și deschide propriul magazin sau propriile magazine de mobilă. 
Franciza este operațiunea care îmbracă forma unui parteneriat prin care un agent economic numit francizor (Gora Art Mobila, în acest caz)  îi acordă unui alt agent economic, numit beneficiar sau francizat (dumneavoastră, în acest caz), dreptul de exploatare a unui ansamblu de drepturi de proprietate industrială și/sau intelectuală, în scopul comercializării anumitor tipuri de produse și/sau de servicii. 
Obținerea unei francize implică plata unei taxe de intrare în sistem (foarte accesibilă în cazul ofertei Gora Art Mobila), precum și a unor redevențe anuale, de regulă sub forma unui procent din cifra de afaceri (redevențe pe care Gora Art Mobila nu le solicită în cazul primilor 20 de parteneri).
Beneficiarii francizei vor avea avantajul de a exploata o marcă stabilă și de a intra pe o piață comercială folosind stocuri de mobilă, tehnici de comercializare și resurse de marketing perfecționate în timp și cu un grad înalt de rentabilitate.  Aveți șansa de a lucra sub protecția unui brand cunoscut și prezent în conștiința publicului, aflat într-o permanentă campanie de promovare și inovare, ceea ce va înlesni semnificativ atragerea clienților și satisfacerea acestora.  
Elementul-cheie îl reprezintă, așa cum spuneam la început, resursele de capital reduse necesare pentru a intra în sistemul de franciză, Gora Art Mobila anunțând o taxă de start extrem de accesibilă, respectiv o sumă de bani cu care niciodată un investitor nu ar putea porni o afacere proprie în comerțul cu mobilă. De asemenea, primii 20 de parteneri care vor alege să dezvolte magazine proprii sub franciza Gora Art Mobila vor beneficia de redevență zero din cifra de afaceri anuală.  Ceea ce înseamă, pe scurt, că toate cheltuielile de franciză se vor limita la taxa de start. Iată o sinteză a avantajelor anunțate de către producătorul argeșean:

# Taxă extrem de accesibilă pentru acordarea francizei
# Redevență anuală zero pentru primii 20 de parteneri
# Amenajarea spațiului comercial pe costurile Gora Art Mobila 
# Asigurarea stocului inițial de produse și „împrospătarea” acestuia în timp real în funcție de solicitările partenerului
# Asigurarea serviciilor conexe, de montaj, pentru toți clienții partenerului
# Servicii de marketing și publicitate susținute de Gora Art Mobila


Care este primul pas? 

Contactarea producătorului argeșean, fie la sediul acestuia din Pitești, str. Calea Câmpulung, nr. 1D, fie la numărul de telefon 0745520722 sau la adresa de e-mail dianapinzarigoraartmobila@yahoo.com


Gora Art Mobila este o societate de producție mobilier la comandă și în serie care își bazează capacitatea de producție pe utilaje moderne și pe un personal instruit și pasionat, cu experiență în producția de mobilier. Dincolo de producție, compania oferă servicii complete asigurând clienților săi consultanță pentru amenajări și design interior, proiectare, reprezentări 3D și montaj specializat. De asemenea, Gora Art Mobila prezintă - ca producător român - garanții suplimentare achiziționării la întâmplare de mobilier din magazine online sau de la furnizori străini, precum și avantajul asistenței rapide și permanente.


Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului produs sub sigla Gora Art Mobila. Nu se fac compromisuri când vine vorba de calitatea materialelor folosite, iar sistemele şi accesoriile provin doar de la firme renumite în domeniu, ceea ce oferă garanţia că vor rezista mulţi ani folosirii zilnice. Echipa Gora Art Mobila îmbină arta, funcționalitatea, profesionalismul și creația cu experiența pentru a vă oferi cele mai bune soluții de amenajări și cel mai potrivit mobilier fiind alături de dumneavoastră de la stadiul de concept până la recepția lucrării.  


Producătorul argeșean produce și comercializează mobilă destinată spațiilor rezidențiale (mobilier  de bucătărie și dormitor, livinguri, dressinguri, camere pentru copii etc), spațiilor publice (birouri, dulapuri, vitrine, mese, bănci, vestiare etc) sau diferitelor structuri specializate (recepții, mobilier farmacii, mobilier unități medicale etc) .