Notăriţa Ana Stan - aleasă preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale Piteşti

În contextul unei reorganizări a filialei, dorite de femeile liberale, notăriţa Ana Stan a fost desemnată astăzi de către colegele de partid să conducă Organizaţia de Femei a PNL Piteşti în calitate de interimar, până când vor fi organizate alegeri. 

CITEŞTE ŞI... Klaus Iohannis: ”Șerban Valeca este o soluție a trecutului. Resping propunerea pentru Ministerul Educației!"

„Este o asumare de responsabilitate enormă, dar sunt convinsă că, ajutată fiind de femeile liberale bine intenţionate, vom arăta că nu vom face de ruşine numele Brătiencelor. Vrem să demonstrăm că, prin dedicare şi implicare, putem aduce rezultate bune. ”- a declarat noua preşedintă a OFL Piteşti, Ana Stan.

Ana Stan este unul dintre cele trei nume rămase în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului acestei formaţiuni la fotoliul de primar al municipiului Piteşti. Numirea Anei Stan în fruntea femeilor liberale din Piteşti  vine chiar de ziua sa, astăzi cunoscuta notăriţă sărbătorindu-şi ziua de naştere, prilej cu care îi transmitem şi noi "La mulţi ani!", sănătate şi cât mai multe realizări pe toate planurile.