Nordmark Residence – un nou stil de viață!

Nordmark Residence este un concept imobiliar unic care face ca standardele de locuire pe care le oferă să fie greu de egalat, nu doar în Pitești, ci oriunde în România. Nordmark Residence impresionează prin arhitectura impozantă, localizarea strategică și accesul la o rețea de facilități care simplifică viața alertă a omului modern.

Arhitectura originală oferă intimitatea și confortul casei integrate într-o structură polifuncțională, supraetajată
Forma de Y a clădirii, dispunerea pe trei aripi a apartamentelor, fiecare cu terasă proprie, precum și orientarea acestora, garantează camere însorite în care exteriorul și interiorul comunică natural.
Nordmark Residence se mândrește cu un lobby grandios în care locatarii și vizitatorii sunt întâmpinați de serviciul concierge 24/7/365.

 


Aici rafinamentul este o realitate, o stare de spirit!

 

 

Nordmark – o nouă viziune

Apartamentele cu două camera (Young – 5 tipuri) sau trei camere (Family – 7 tipuri) și studio-urile sunt construite având ca reper generozitatea spațiilor, armonia și funcționalitatea cu suprafețe vitrate optim dimensionate ce conferă locuințelor luminozitate, permițând o amenajare plină de naturalețe și confort.

Finisajele pe care le-am ales satisfac și cele mai pretențioase standarde. Tot ce iți rămâne de făcut este să-ți personalizezi căminul, inspirandu-te, daca vrei, din variantele de design interior pe care ți le pot oferi arhitectii noștri.

Localizarea strategică și facilitățile special gândite pentru a răspunde exigențelor omului modern fac din Nordmark Residence o emblemă spectaculoasă și un reper de neegalat în ceea ce privește standardul de locuire urbană.

 

 


Facilități

 

Lounge Restaurant

College va deveni rapid locul tău favorit de a petrece timp de calitate în compania familiei și a celor dragi din viața ta. O cafea delicioasă, vinuri selecționate și un meniu atent pregătit, într-o atmosferă relaxantă.

 

Sală de fitness

Într-o lume în care sportul a devenit un stil de viață am creat sala de sport Fit  ArYa. Aproape de casă, va reconforta și va tonifia atât copul, cât și mintea.

 

Food court

Ne dorim ca food court-ul ansamblului rezidențial Nordmark să devină hotspot-ul unei comunități active, dornică de relaxare, dar și de socializare. Un loc care să încânte ochiul și sufletul!

 

Serviciul Concierge 

Serviciul Concierge este special creat pentru ca tu, să fii informat în timp real, tot ce se întâmplă în Nordmark Residence și Nordmark ArYA.

 

Spațiu de birouri și co-working

Întotdeauna ți-ai dorit să lucrezi aproape de casă sau poate ești un freelancer care are nevoie de un spațiu de lucru dedicat. În Hub-ul din Nordmark ArYa te vei simți confortabil și vei fi mai eficient ca oricând

 

Loc de joacă pentru copii

Este punctul de întâlnire al copiilor din Nordmark și nu numai. Un loc de joacă creativ, vesel și dinamic, în care se explorează și se inventează în voie, totul într-un cadru atractiv și prietenos.

 

Gourmet & Winery Boutique

Pentru cumpărăturile zilnice sau delicatesele de care ai uneori poftă, trebuie doar să cobori la parterul Nordmark Residence. O prăvălie cu ștaif! 

 

 Curățătorie

Rapid și eficient, acum poți accesa facil serviciul de curățătorie. Clean ArYa te ajută să ai o viață fără griji și fără pată!

 

Organizare de evenimente

Vei fi plăcut surprins să ai la dispoziție un serviciu de organizare de evenimente pe care Nordmark ArYa ți-l pune la dispoziție. Elegant și versatil, perfect pentru evenimentul pe care ți-l dorești.

 

Centru de training

Dorești să planifici un eveniment important pentru compania ta? În Nordmark ARYA există săli de conferință destinate evenimentelor corporate: întâlniri, training-uri, seminarii, workshop-uri. The perfect place for corporate events!