Nordmark – o nouă viziune, un nou stil de viață

Nordmark Residence este un concept imobiliar unic care face ca standardele de locuire pe care le oferă să fie greu de egalat, nu doar în Pitești, ci oriunde în România. Poziționat într-o zonă liniștită, aproape de natură, de zonele verzi ale orașului, Nordmark Residence se află totodată la o distanță ușor de parcurs față de centru. Accesul rapid la serviciile de sănătate, educație, transport sau cumpărături reprezintă încă un atu al ansamblului rezidențial.

 


NORDMARK RESIDENCE - Un concept al funcționalității, confortului și rafinamentului

Nordmark Residence impresionează prin arhitectura impozantă, localizarea strategică și accesul la o rețea de facilități care simplifică viața alertă a omului modern. Arhitectura originală oferă intimitatea și confortul casei integrate într-o structură polifuncțională, supraetajată. Forma de Y a clădirii, dispunerea pe trei aripi a apartamentelor, fiecare cu terasă proprie, precum și orientarea acestora, garantează camere însorite în care exteriorul și interiorul comunică natural.
Nordmark Residence se mândrește cu un lobby grandios în care locatarii și vizitatorii sunt întâmpinați de serviciul concierge 24/7/365.


Aici rafinamentul este o realitate, o stare de spirit!

 


Nordmark Residence - un reper de neegalat în ceea ce privește standardul de locuire urbană

Nordmark Residence reprezintă un concept al funcționalității, confortului și rafinamentului, de la accesul rapid în parcarea interioară, la serviciul de tip concierge cu care eşti întâmpinat în lobby, la multitudinea de facilități oferite de NordMark ArYa. Apartamentele cu două camere (Young – 5 tipuri) sau trei camere (Family – 7 tipuri) și studiourile sunt construite având ca reper generozitatea spațiilor, armonia și funcționalitatea, cu suprafețe vitrate optim dimensionate ce conferă locuințelor luminozitate, permițând o amenajare plină de naturalețe și confort.
Finisajele alese satisfac și cele mai pretențioase standarde. Tot ce îți rămâne de făcut este să-ți personalizezi căminul, inspirându-te din variantele de design interior pe care ți le pot oferi arhitecţii Nordmark Residence. Localizarea strategică și facilitățile special gândite pentru a răspunde exigențelor omului modern fac din Nordmark Residence o emblemă spectaculoasă și un reper de neegalat în ceea ce privește standardul de locuire urbană.

 

Nordmark Residence - servicii intergrate, pentru o viață mai ușoară și mai frumoasă

Nordmark Residence este singurul ansamblu rezidențial din Pitești și, cu siguranță, printre puținele din România care pun la dispoziția clienţilor facilitățile pe care le doresc.

„Când am creat Nordmark Residence, te-am avut în minte pe tine, omul modern care, mai mult decât orice, caută să trăiască în echilibru cu el însuși, să aibă timp și energie pentru a face tot ce își propune, atât în plan personal cât și profesional. Pentru a susține organizarea eficientă a timpului tău, ți-am adus aproape, integrând în complexul rezidențial, acele servicii care să-ți facă viața mai ușoară și mai frumoasă.”


Nordmark este într-adevăr un concept care îți susține echilibrul, energia și plăcerea de a trăi într-un nou stil de viață la care, până acum, doar ai visat. Pentru toate acestea a fost creat Nordmark ArYa, un ansamblu de facilităţi ce include restaurant, sală de fitness, spaţiu de birouri, loc de joacă, curăţătorie, centru de training şi un centrul de organizare evenimente.


Calea Bascovului 9, Pitești
Telefon:+40 732 11 22 62
E-mail: sales@nordmark.ro